• Jablanovečka 8, Trešnjevka, ZAGREB

Obavijest o promjeni radnog vremena

Poštovani klijenti i partneri,

Ovim putem vas obavještavamo o novom radnom vremenu Orešković B.K. d.o.o., koje vrijedi od 02.11.2019

Novo radno vrijeme :
ponedjeljak do petak od 8:00 do 17:30
subota i nedjelja: ZATVORENO

S obzirom na novo produženo radno vrijeme u mogućnosti ste poslati narudžbu do 17.00 h a koja će biti otpremljena isti dan HP Express-om. Za GLS službu vrijedi još uvijek staro pravilo što znači vrijeme zaključenja narudžbe do 15.45 h od ponedjeljka do četvrtka s danom isporuke sutradan te narudžbe zaključene u petak s danom isporuke u ponedjeljak.

Vaš Orešković B.K. prodajni tim

Više

Zašto B2B ?

Nakon 5 godina rada na prvoj web platformi (verzija 1 iz 2013. godine), 2017 . godine smo se odlučili za veliku  promjenu i pokrenuli razvoj nove inačice web platforme. Cilj nam je bio ponuditi napredniju inačicu, te smo time omogućili neke nove i bolje finkcionalnosti , od kojih izdvajamo glavnu, a to je prikaz ponude proizvoda rotacijske autoelektrike ( 15 000 proizvoda) na našem skladištu u Republici Hrvatskoj, te istovremeno pružamo mogućnost klijentima uvid i one komponente koje nisu dostupne na našem skladištu već na skladištima naših dobavljača u Europi ( cca 50 000 proizvoda).

Nova platforma ujedno omogućuje da osim rotacijske autoelektrike ponudimo i druge komponenete iz dijelokruga auto industrije.

Više