• Jablanovečka 8, Trešnjevka, ZAGREB

Naše poduzećeO NAMA

Inovativnost i kreativnost su vrijednosti koje pokreću poduzeće Orešković B.K. prema uspjehu.
Od osnivanja, Orešković B.K. radio je neumorno, a sve u cilju zadovoljstva partnera, njihove potrebe vezane za osobni, gospodarski, industrijski te brodski program rotacijske autoelektrike. To uključuje potpunu predanost da budemo prvi na tržištu sa najnovijm modelima alternatora i elektropokretača kao i njihovih dijelova.
Kao jedino profesionalano organizirano poduzeće za obnavljanje i proizvodnju alternatora i  elektropokretača svojim klijentima nudimo preko 20000 različitih dijelova rotacijske autoelektrike.

PočeciPOVIJEST PODUZEĆA

1996

Osnivanje poduzeća

1997

Početak rada s autoelektrikom

2001

Preseljenje i otvaranje vlastitog prodajnog prostora

2009

Završetak izgradnje i pokretanje proizvodnje u novom proizvodno skladišno objektu

2017

Promjena sjedišta tvrtke kao i preseljenje prodajnog odjela u novi objekt

Poduzeće je osnovano 1996. godine kao obiteljska tvrtka u Zagrebu s ciljem prodaje alternatora i elektropokretača kao i njihovih dijelova. Godinama djelovanja na hrvatskom tržištu sa svojim upornim radom proširila je svoje poslovanje i na inozemna tržišta.

Naša prednost  je što smo vodeća i jedina tvrtka u Hrvatskoj za obnavljanje i proizvodnju alternatora i  elektropokretača (proizvodi poznati pod brandom STAL). Osim industrijsko organizirane proizvodnje nudimo uslugu obnavljanja malo serijskih i pojedinačnih komponenti.

Dugogodišnje usvojeno znanje u obnavljanju kao i ogromna ulaganja u proizvodnu opremu učinila nas je nedostižnima u djelu rotacijske autoelektrike u Republici Hrvatskoj .

Također, svojim klijentima nudimo preko 20 000 različitih dijelova rotacijske autoelektrike. Osim vlastititih proizvoda nudimo i proizvode renomiranih OEM proizvođača kao što su Valeo, Bosch, Denso, Mitsubishi, Hitachi, Nikko, Sawafuji, Delco Remy itd…

Osim orginalnih komponenti u ponudi su visokokvalitetne zamjenske komponente također priznatih proizvođača Mobiletron, RB, WAI, AS-PL, Yunyi, Woodauto, etc…

Najveću vrijednost tvrtke predstavlja naš Tim, bez kojeg naše poslovanje ne bi bilo tako uspješno.

Vizija naše tvrtke su zadovoljni klijenti , te kontinuirano pružanje visoke kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo prilagođeno tržišnim zahtijevima, a cilj ne može biti jednostavniji, a to je pružiti izvanredne proizvode i odličnu uslugu.