PROIZVODNJA

OBK u svom proizvodno /servisnom dijelu obnavlja i sklapa nove alternatore i elektropokretače za osobna vozila, komercijalna vozila, poljoprivredne i industrijske strojeve, brodske  i  vojne aplikacije. Svi uređaji po završetku procesa servisa ili proizvodnje prolaze rigorzno testiranje na modernim uređajima za testiranje.

SERVIS

OBK nudi u svom servisnom odjelu servisiranje vaših alternatora i elektropokretača. Ujedno nudimo servisiranje i balansiranje turbina za hladnjače, namotaje kvačila za autobusne kompresore, vodene pumpe za webasto sisteme, generatore struje za hladnjače itd…

PRODAJA

OBK u svom osnovnom programu nudi fascinatni asortiman kompletnih alternatora i elektropokretača kao i pripadajučih dijelova. Okosnicu prodajnog programa osim orginalnih robnih marki (VALEO, MITSUBISHI, HITACHI, BOSCH, DENSO, VISTEON, DELCO REMY, MAHLE ORIGINAL (LETRIKA),  itd..) čine brandovi STAL i RB. STAL je naš vlastiti brand kojega uspješno gradimo već 15 godina. Robna marka STAL pokriva obnovljene alternatore i elektropokretače.

RB je na Hrvatskom tržištu prisutan 6 godina i uspješno se razvija. Robna marka RB pokriva nove alternatore i elektropokretače i njihove rezervne dijelove.

Inovativnost i kreativnost su vrijednosti koje pokreću poduzeće Orešković B.K. prema uspjehu.

ALTERNATORI I DIJELOVI
ELEKTROPOKRETAČI I DIJELOVI
AUTOELEKTRIKA-NEROTACIJSKI SUSTAV

LOKACIJE

Sjedište: Jablanovečka 8, Trešnjevka, ZAGREB
Proizvodnja i prodaja: Dr. Luje Naletilica 90c,Dupci, Novi Zagreb